Over ons

Deskundigheid en betrokkenheid

Elke ruimte vraagt om een deskundige analyse om te bepalen welk merk, model en methode van toepassing het beste resutaal oplevert voor onze klant. Voor ons begint het daarbij, want dit levert ons al jaren tevreden klanten. Voor ons is dit bij elke klus de uitdaging. En als het lukt geeft dat een goed gevoel. We doen er daarom alles aan op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Naast de vele nieuwe technische mogelijkheden en nieuwe wetgeving is er ook de roep om verantwoord en duurzaam te ondernemen. In dat spelveld slagen wij er in om onze klanten het voordeel te bieden om te proviteren van lagere verbruikskosten, een langer levenduur van de apparatuur en een bijdrage te levert aan een duurzame en schone leefomgeving.

De klant vooraf goed informeren vinden wij daarom erg belangrijk. Dit geldt zowel voor de klant als voor ons bedrijf zelf. Niet zelden zorgen wij er hiermee voor dat klanten onnodig te maken krijgt met hoge verbruikskosten of voorbij gaan aan de mogelijkheden om bij te dragen aan een beter milieu door simpelweg de juiste middelen op de juiste manier in te zetten.

In de praktijk betekend dit vooral gebruik maken van producten die in de markt hun sporen verdiend hebben en daarmee u als klant van Jortech de beste oplossing te beiden binnen uw budget.

Bent u op zoek naar een oplossing op het gebied van Airconditioning, daag ons dan gerust uit om u de beste oplossing te bieden.

Welkom bij Jortech Airconditioning